Start van RechtBij...

02.06.24 13:00 Door Remco

We zijn online!

Start van RechtBij

Op 1 juni zijn Remco Vendelbosch en Anoeska Everts een nieuw avontuur gestart met RechtBij B.V.


RechtBij... staat voor eerlijke en betrouwbare dienstverlening waarbij we dicht bij de klant staan en hen de beste route bieden om schadeloos gesteld te worden. We zijn enorm dankbaar voor de morele, financiรซle en praktische steun en daarmee het vertrouwen dat we de afgelopen weken hebben mogen ontvangen.


Dankzij deze steun hebben we de afgelopen weken nog eens vijf stappen harder kunnen lopen, is de laptop en telefoon niet meer uit geweest en is het daardoor gelukt om in deze korte tijd de basis van een nieuwe dienstverlening neer te zetten. Dit hadden we vier weken geleden niet kunnen voorspellen.

We kijken uit naar wat de toekomst verder brengt.

โ€œ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜บ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฑ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ญ๐˜บ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ต๐˜บ. ๐˜ž๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ช๐˜ต, ๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฆ." โ€“ ๐˜‹๐˜ธ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต ๐˜‹ Ei๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ